02 май, 2007

Разни

Днес излиза Ufo: Еxtraterrestrials. Фен съм на първите две джитки от поредицата, имаха жестока атмосфера и уникален геймплей - екшън + икономически елементи. Тази я правят чехи и обещават да бъде на нивото на първите две. Ето филмчета:
Филмче едно - играта когато не си в битка.
Филмче две - тук вече има екшън.

Битките може да ви се сторят странни и бавни - походови са, но точно това е едно от нещата дето кефи в тази поредица :)


Уф напоследък постоянно се сещам за разни неща, които ми трябват (не обичам да ходя на пазар). И днес се хванах и направих малък списък:
- лапа, педали за колелото
- ръкавички за фитнес/колело
- спортни цайси за колелото
- гуменки/кецове
- ъмм имаше още доста, ама ги забравих

Дано се стегна и излеза по магазините.. :)


Вчера гледах филм (това ми се случва около 3 пъти годишно, колкото и да е странно). Battlestar Galactica - от 78ма година. Доста наивен филм. Бях чул добри неща за него. Примерно че ако беше излязъл преди Междузвездни войни е щял да стане хит. Но като го гледах не ми направи впечатление. А прочетох че всъшност е евтин опит да се кешира популярността на космическите саги след появата на Епизод 4.

Блах, доста несвързан пост, ама го писах три дни, на два различни компютъра..

1 коментар:

Vladimir Tsenev каза...

Мда... И аз трябва да си купя ръкавици за фитнес ама не ми се дават парите - тука са поне по 8 евро. Трябва да си взема от България, от Илиенци :)

Иначе за Battlestar Galactica - веднъж се опитах да го изгледам и заспах - мега скучен филм, а аз си падам по фантастични филми... То има и сериал ама ставал интересен чак втория сезон. Трябва да имаш много търпение...