13 май, 2007

Пикник край пътя

Не, няма да пиша нещо относно братя Стругацки :) Просто вчера бях на пикник и това заглавие ми харесва за тоя пост.

Та бяхме 15на човека от магистратура ми. Мястото - около 50км от София, наблизо имаше водоем и пресъхнал, за наше съжаление, извор. Е водата във водоема беше достатъчно студена и бирата не беше топла :) Естествено носихме си храна и пиене в добри количества, направихме и огън вечерта. Освен хапването практикувахме няколко спорта, стратегическа игра (устна), и яко ходене по едни баири. То ходенето само 4ма човека включая мен го направихме - баирите бяха бая високи и доста каменисти, малко на пустиня мязаха. Към края на катеренето сърцето ми щеше да изхвръкне, дори и с колелото не се задъхвам така. Обратно по нанадолнището моите хора хукнаха, пълни ненормалници - както казах, всичко е осеяно с камънаци. И аз пробвах да се затичам, но го преустанових след два скока :)
Като се върнахме почнахме играта, доста забавно беше. Прибрах се около 2 часа през нощта, добре че имаше един колега от моя квартал :)


Та беше доста яко, дай боже по-често такива мероприятия.

Ако някой иска да види снимки, да каже. Качването им в тоя блогспот ми е доста мъчна процедура.

2 коментара:

Vladimir Tsenev каза...

Няма нужда да ги качваш на блога. Може просто да постнеш линк към място, където ти е по-удобно да ги ъплоаднеш.

avtolik каза...

Ами с западането на фритата няма много места където мога да качвам.
Специализираните сайтове за снимки не ми харесват особено. Единствения който ползвам - http://bgalbum.com запазва снимките в оригиналния им размер, но има други недостатъци.
Приемам че изявяваш желание да видиш снимките ;) Ще ти пратя инфо.