11 октомври, 2007

Искаме спорт!

Ей хора, не знам дали помните как започнах тоя блог - с няколко поста за упражненията които правя.
Е малко преди да отида на море спрях с тренировките, но наскоро пак ги почнах. Този път ходя да фитнес. Не съм редовен (слабо казано), но пак е нещо. Готиното на фитнеса е че наистина ти дава сила - вече мога да правя повече от една лицева на една ръка. Примерно три :)
Искам още малко да се оплача от мързела си - това лято почти не съм карал колело, доста ме е яд. Изобщо аеробни спортове скоро не съм практикувал. Не помня и веднъж дали сме ходили да ритаме лятото. Въобще трагедия. Фитнесът е готин, но определено ми се практикува някакъв аеробен спорт. Нещо с повече тичане. Времето навън вече е есенно-софийско, сиреч не става за нищо. Така че може би трябва да се ориентирам към спортове в зала...

Приемам идеи и предложения за съвместно спортуване :)

1 коментар:

Emo каза...

Мда тичането му е майката и то не това на пътечката във фитнеса. Преди ходех през ден в студентски за по 10 обиколко на стадиона на НСА и бях около 10 пъти по-жив от сега. В мизерното време на София остават само залите. Та сещам се за баскет или мач на закрито. Проблема е, че за да излезе по-тънко (не съм проучвал но мисля че ще стане много кинти на човек) трябват повече хора т.е. трябва човек да ги организира ... 1 път на 2 месеца. Другия вариант е плуване - също бая напомпва, но за сам човек. За мен си съм си харесал тенис на маса - има много маси на закрито, трябва само още един човек, не трябват да се резервират масите и е ефтино сравнително. Инъче съм отворен за всякакви видове спортове без боулинг :)