31 май, 2010

abv, къде са ми писмата?

Току що ми изчезнаха всички писма в Абв пощата ми. Разбрах че имат нов интерфейс и екстри и реших да го пробвам. Новият интерфейс е доста бърз, но пък писмата ми ги хвана липсата. Пратих им едно любезно съобщение и сега съм в режим на чакане...

10 коментара:

Go6o каза...

На мене ми махнаха писмата понеже не съм бил влизал повече от 3 месеца в пощата си и ми искаха наново регистрация, като ми се запазва стария username.

доставка на алкохол каза...

Е на мен два пъти ми се е случвало и бях бясна. Явно имат някакъв проблем, но за мен това е недопустимо!

рокля каза...

Абв-то често си прави промени, които поне е добре, че само ти ги предлагат и вече ти сам решаваш дали ги искаш или дали да останеш с по старият си вариант.Честно казано аз опитах не ми хареса и си се върнах на старата.Може би очите са ми свикнали вече къде кое е и не ми се занимава да чета отново подробно.Писмата няма как да са ти изчезнали не се притеснявай, явно са в някоя папка, която е в друг файл и така трябва да влезеш в няколко места, за да ги откриеш.На мен също веднъж ми изчезнаха писмата,но о друга поща и знаейки какви документи имам там изпаднах в лек шок, че трябва да пиша на ново някои неща, но след няколко минути нещата се оправиха.

нова година Лондон каза...

При тези промени нормално да има малки недоразбирания, но съм сигурна, че ще ги намериш писмата и на мен ми се е случвало.

интернет супермаркет каза...

Много неприятно е това усещане да влезеш и в този момент да установиш, че ти няма нито едно писмо и прикачен файл, особено ако там е имало важни неща,които няма как да ги възстановиш.При промяна предполагаме нормално да се получат подобни недоразумения, но след като не си трил нищо съм сигурна, че писмата са там, не са изчезнали, явно ще е нужно малко повече време докато ти ги възстановят.Аз гледам да използвам по старата версия на абв-то понеже съм си свикнала с нея и по зрителна памет си търся това, което ми трябва и не ми се занимава да изучават новата.Хубаво е че имаме право на избор а не ни я слагат задължително на всички.Надявам се да си намериш писмата късмет ти желая.

екскурзия египет каза...

Това абв непрекъснато го обновяват и май повечето спряха да слагат новите версии.Като че ли този сайт леко позамира, всички се насочват към други по алтернативни почти,където и самият размер на файлове,които можеш да изпращаш е по-голям и с по висока скорост стават те.Сигурна съм , че писмата са ти там не са изгубени, щом си ги уведомил няма как да не ти ги възстановят.Дано повече не ти се случва.Представям си аз как бих реагирала,когато не откривам дадено писмо,което ми е важно-документ или файл, но компютрите както ни улесняват така и може да ни създадът големи проблеми,ако нямаме записани на диск или качени на флашка по важната информация.

екскурзии Португалия каза...

Това са май често срещани проблеми при самото обновяване на тази страница на abv-то.Явно докато напаснат файлове и не знам си какви неща така се получава, но съм сигурна,че информацията ти не е загубена и ще се намери.Щом си им писал ми е интересно и любопитно какво точно са те информирали и колко дни са ти казали , че няма да имаш достъп до всичките си писма и файлове които са в нея.Може да ни кажеш, та ако и на нас се случи такова нещо да сме подготвнеи.

доставка на препарати каза...

Често променят облика и вида на тази страница.Честно казано аз опитах не ми хареса и си се върнах на старата.Може би очите са ми свикнали вече къде кое е и не ми се занимава да чета отново подробно.КАТО ЧЕ ли не я и ползвам толкова много и затова не ми е омръзнал първоначалният й вид. Но на скоро моя позната също ми сподели, че не вижда никакви писма, даже я поканих в нас, за да видя дали мога да й помогна, но писмата наистина ги няма, нито един файл, дано да е временно и след време да се покажат докато завърши промяната не им разбирам софтуерите и програмите с които правят тези неща.Но не е удобно и приятно и ти съчувствам .Мога само да ти пожелая скоро да си ги откриеш.

лятна занималня каза...

Интересно ми е какво е станало, в крайна сметка възстановиха ли ти съдържанието на пощата? Защото и на мен ми се беше случило това преди година и така и нищо не стана. Писмата ми бяха изгубени безвъзвратно, което е много неудобно. Според мен трябваше да предупредят потребителите, че има такава вероятност. Все пак може да имаш нещо важно, което да искаш да запазиш. А аз си ползвам пощата и като архив. На още един мой познат така се получи с пощата му, но каза, че след 3 дни са му се появили писмата... Незнам какво да си мисля.

Анонимен каза...

Неописуем хаус,влизаш в abv пощата има всичко друго,но не и писмата !!!Губиш си времето в
ровене два часа минимум и се отказваш като прецакан потребител! Не ги зная какви проблеми
имат,но това не може да продължава!
Молим ви екипа на абв поща да си реши проблемите по бързо,ако не искат да ни загубят
като потребители!!!