11 февруари, 2007

Контрола

Мъка, нещо набиранията хич не вървят. Въпреки че измислих две добри междинни упражнения за тях. Междинни - такива които наподобяват крайното, но са по лесни. Тея дни ще постна всички междинни упражения които правя. Лицевите горе-долу. Клякането също. Абе ясно е че не мога отведнъж да ги овладея, ама не обичам застоя... Виж вдигането на дъмбел за бицепс върви добре. Правя го без никакви сериозна мисъл. Като се събудя сутрин, като се върна от работа. Без загряване, просто като леко раздвижване. Определено има ефект. Виновник е Павел Цацулин и неговата "програма" Grease the Groove. В кавички, защото не е програма в обикновения смисъл. Идеята е че всеки път като се сетиш правиш малко от дадено упражнение. Примерно скачаш на лоста и правиш 5 набирания. Или в моя случай хващаш дъмбела.

Ще питате защо не пробвам да правя същото и с набиранията и лицевите. Ами защото са ми трудни и не мога да направя и по едно от тях. Да се вдигнеш на една ръка, дори неуспешно е доста изтощително. Като го пробваш 10на пъти.

А и сесията почва. Още по-голяма мъка. Наистина, не ми пука особено за оценки, ама ще ми изпуши главата следващите 4 седмици.

Занимавам се с Гугъл Десктоп напоследък. Почнах да му разучавам АПИ-то. Нещо не мога да го подкарам под АСП. Общо взето в интернет почти няма нищо по темата.

Относно таксиджиите. Хаосът из центъра на София определено ми хареса. Обичам нещата да се движат...

ПС Днес открих сезона с колелото. Супер беше.

1 коментар:

SerdjoOliva каза...

ооо, за набиране на една ръка:),то си е истинска изродия.Даже само едно е много трудно.Ама то за тая работа само с бицепс няма да стане, трябва здраво гръб да тренираш, че то в набирането само на пръв поглед бицепса е решаващ, всъщност е основно гърба.Абе филм си е.