18 юли, 2007

Добре дошли в България

Охрана на дискотека скача върху главата на шведски турист.
Човекът умира.

Полицаите са там но изглежда не им прави впечатление.

Мислите ли че ще има осъдени?

А помните ли някой да е осъден за убийство в България последните години?


(Информация - тук)

2 коментара:

Vladimir Tsenev каза...

Страшничко! Напомни ми на един случай преди време, където ченге-мутра бутнал с колата си майка с дете. После, сякаш това не е достатъчно, слязал от колата и ги набил.
Ако си чел повечето коментари в блога, който си "пост-нал" си видял и заплахите. Писателят е настъпил нечии интереси очевидно. Интересно беше колко много се различава неговата статия и статията в novinite.com и в-к "Дневник" - там са доста по безпристрастни, сякаш нищо кой знае какво не се е случило, което е странно впредвид видео доказателствата. Междудругото - ведео-то в YouTube и VBox7 е махнато. Прокорорът по делото Жанет Красимирова е подала отвод... Изобщо нещата се потулват - "БГ-стайл". Единствено ако скандалът стане международен и се наложи натиск "отвън", може да се очаква развитие. Иначе в БГ разследването по случая е ясно до къде ще стигне. Цитирам "Дневник" - "част от задържаните охранители са бивши полицейски служители". Как да осъдиш някой, който е, така да се каже, "дългата ръка на закона".

avtolik каза...

Мдаа тези неща дето казваш са точно така..
И положението е направо нетърпимо.
Толкоз се ядосах че и аз писах писмо до шведското правителсво.

Малко светлина носи новината, че полицая дето запя безучастно побоя са го хванали да го разследват.

И да, едва ли ще има големи присъди, шефът на заведението (който е и общински съветник, и е пълен селяндур) почна някви ножове и боксове да измисля, и нищо чудно да ги оправдаят със самозащита. Или лека присъда стил - превишена самозащита..

Абе гадна работа, като го чух тоя случай веднага се сетих за полицая дето беше застрелял момиче ... така и не разбрах какво стана с него.