26 май, 2009

цифрова телевизия от мтел

Цифрова телевизия за дома ще предлага "М-Тел". Абонатите ще могат да избират между 4 пакета с тв канали, допълнително съдържание на филми, музика, новини, прогноза за времето, тв и кино програма. Необходимо е само сключването на договор за 2 години за един от пакетите, купуването на устройство (декодер) и инсталирането на услугата. Основният пакет на новата услуга QUARTO включва 62 цифрови тв канала и цената му е 23 лв. на месец.
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?article=279463

хахаха

(продължение)

5 коментара:

TKNM каза...

Малко подробности:
Основните козове на въпросната телевизия, според Мтел, ще са 6те денонощни порноканала и плейлистата с видеоклипове от Планета.
Основен недостатък е, че ако искаш да си пуснеш телевизията на втори телевизор - сключваш нов договор за него.
Иначе чудесна услуга - браво на тях.

Naso каза...

Хмм...интересно. Дали скоро ще има и HDTV канали? Цената от 23 лв. за 62 канала не е зле - в Америка за по-малко канали е $30. Допълнителните условия наистина са глупави, особено това за нов договор за всеки телевизор. Надявам се скоро повече оператори да предлагат цифров сигнал и по-изгодни оферти.

avtolik каза...

Изсмях се на условията им .. омръзна ми да ме завличат с N-годишни договори. И да им купя STB-то (set-top box, декодер)... Напомня ми на зората на кабелния интернет - скъпо, гадно, декодерът струва 200лв и тн.

Не съм чувал в БГ да има HDTV за съжаление. Оператори на цифрови телевизии не липсват, но поне доскоро офертите им не ми харесваха.

И пак за Мтел - 6 денонощни порно канала ммм ;)

Naso каза...

Опитват се да хванат някакви риби с тия 2-годишни договори, понеже сигурно сервизът им има куп проблеми и повечето абонати биха се отказали след като го пробват за месец-два.

Това за декодера също е тъпо - тук поне ти дават декодера под наем за $3 на месец ако не се лъжа - т.е. включен е в услугата.

Иначе бях останал с впечатлението, че в България няма истински цифров сигнал. Баща ми гледа "цифрова" телевизия вече от няколко години, ама не е истинска цифрова.

Между другото в Америка съвсем скоро (през Юни) цялата им национална телевизия става цифрова. Ако имаш стар телевизор и нямаш декодер - гориш.

TKNM каза...

Доколкото виждам в Премиум пакета имат и 7 HD канала.