05 юни, 2009

garena ауто-джойнър

Признавам си геймър съм. Или поне бях. Сега повече чета за игри, отколкото ги играя. Един вид мета-геймър. Единствената джитка дето я играя по-сериозно е Dota. Съответно играя в Garena-та. За която ползвах гарена-хака, за да влизам без да чакам и без да цъкам.
Е хакът го направиха платен. Щом дори за хаковете трябва да се плаща, смятай защо се срути световната икономика ;)

Та да си дойда на думата. Като всеки нормален задръстен компютърджия седнах и си направих собствен ауто-джойнър за гарена. Не е нещо особено, но само с натискането на бутон мога да стана и да си взема бира, докато ауто-джойнъра цикли :)

Даа сега виждам, постът ми няма теза. Предполагам, го написах просто за да споделя радостта от това, да приложа уменията си за нещо, което ми улеснява живота. Това не става често за съжаление.. но карай :)


ПП Ползвах java.awt.robot. ДА не чувам смях ей!

3 коментара:

Венски каза...

гамер. я си признай какво е туй garena и какво ти трябва за него. аз преди цъках в eurobattle.net, ама за да играя там трябва да си инсталирам едно тяхно чудо което ми добавя техния сървър и май прави още нещо. и разбира се чудото го има само за виндовс. та питанката беше дали туй нящо garena може да се ползва изпод mac os?

avtolik каза...

Сори пич, няма версия за мак.
Иначе гарената е нещо като хибрид м/у irc и hamachi. Има стаи побиращи 255 човека, като влезеш в стая си в локална мрежа с хората вътре.
Готините стаи са винаги пълни, затва се ползват ауто-джойнъри. Якото е че винаги има едно 50к човека/нуба с които да праскаш :)

Венски каза...

бахти лейм програмистите. вместо да направят бройката хора да е int са я направили byte ...